Vælg det rette materiel til dit næste projekt

Vælg det rette materiel til dit næste projekt

Får du også allerede lange arme ved tanken om den fysiske anstrengelse, du har i vente med familiens kommende renoverings- eller vedligeholdelsesprojekt? Gruer du monstro også for, hvor mange timer af din weekend, det kommer til at tage at grave haven op eller indkørslen fri i hånden?

 

Så er du ikke den eneste. Og selvom der er noget fedt over at hoppe i arbejdstøjet og lege gør det selv, så er det svært at ignorere sofaens kald i baggrunden.

 

Hos Nordjysk Lift hjælper de dig til at forkorte processen og effektivisere hele dit projekt. De tilbyder nemlig udlejning af materiel i alle afstøbninger, som tilfører den ekstra saft og kraft, der skal til for at gennemføre opgaverne på dagsordenen.

Når det hårde arbejde bliver lidt sjovere

Håndkraft og manuelt arbejde kan være givende og livsbekræftende, men det kan også være unødvendigt anstrengende – for ikke at tale om ualmindeligt tidskrævende.

 

Så hvorfor overhovedet vælge at gøre alting selv, når du med det rette materiel kan klare det hele på under den halve tid, og skåne kroppen undervejs?

 

For det kan være urimeligt hårdt for både ryg og knæ – ja, faktisk for hele kroppen – når man kaster sig over større projekter derhjemme. Ingen af os bliver yngre, og derfor er det vigtigt, at man passer på sig selv og finder en arbejdsform, der er så skånsom som muligt.

Spar på kræfterne og brug energien fornuftigt

Ved at leje en minigraver sparer du dig selv for en masse tid og kræfter, når haven skal omlægges eller du skal grave ud til dræn. Der er i hvert fald ingen grund til at finde spaden frem og overbelaste far-armene, når man for få nordjyske kroner om dagen kan leje en minigraver til formålet.

 

Minigraveren er en kraftfuld og ikke mindst en alsidig maskine, der dagligt bruges af både privatpersoner og bygge- og anlægsindustrien. Typisk anvendes minigravere når der skal graves ud til ny indkørsel eller fundament, eller hvis der skal lægges nye fliser eller lignende.

 

Generelt er der tale om en multifunktionel type materiel, der har et hav af forskellige anvendelsesmuligheder. Som bonus kræver det ikke et bestemt certifikat at betjene en minigraver, og det er således tilladt for alle privatpersoner at leje en minigraver til sine projekter.

 

Lyder det ikke som verdens bedste idé og løsning?

 

Så kontakt din nærmeste Nordjysk Lift-afdeling og find frem til hvilken minigravermodel, du har brug for at leje til netop dit projekt.

 

 

 

 

PerJohansen

Learn More →