Unik mulighed for samarbejde med Nordens førende producent og leverandør af beslag og hængsler

I over tre århundrede har det velrenommerede, nordjyske firma, IPA Beslag, designet og produceret kvalitetsbeslag, hængsler og andre metalvarer til alle typer af industrier og brancher.

 

Firmaet leverer årligt flere millioner af produkter til alle typer af erhverv; fra byggebranchen og større forretningskæder, til producenter af døre, vinduer, skabe osv. Udover de hængsler og beslag, der altid indgår i det omfattende standardsortiment, er det også muligt at få udviklet og produceret unikke metalvarer og få overfladebehandlet sine produkter efter ønske og behov.

Dansk håndværk når det er bedst

Som Nordens førende producent og leverandør af beslag, er teamet hos IPA om nogen eksperter i det skandinaviske marked. Derfor kan du som udgangspunkt altid finde standardhængsler og -beslag på deres B2B webshop, hvor man som virksomhed eller produktionsselskab nemt og hurtigt kan bestille alt fra enkelte beslag til større oplag af lige netop den type hængsler, ens virksomhed har brug for.

 

I sortimentet findes alt fra justerbare dørhængsler til systemspor, over paskviler og portbeslag til hasper, hager, kroge, gevind og meget mere. Med hvert produkt følger en grund produktbeskrivelse, og for størstedelen af IPA’s hængsler og beslag medfølger ligeledes en monteringsvejledning til de respektive modeller og varenumre.

 

Specifikationsgraden på produktbeskrivelserne er imidlertid tilpasset markedets behov for præcise angivelser af millimetermål, materialer, vægt, pakningsstørrelser osv. Det er således svært at gå galt i byen, når blot man ved, hvilken type og størrelse beslag og hængsler, man har brug for til et specifikt projekt eller egen lagerbeholdning.

 

Skulle man alligevel være i tvivl om hvilket hængsel, der eksempelvist egner sig bedst til en specifik dør, karm eller port, så er det naturligvis altid muligt af rådføre sig med en af fabrikkens mange eksperter. På den måde kan man undgå fejl i både bestilling og den efterfølgende anvendelse og montering, samt mindske risikoen for at spilde unødvendige ressourcer.

Eksport til hele verden

Med mere 150 dedikerede medarbejdere producerer og leverer IPA mere end 6 millioner beslag og hængsler hvert eneste år. Eksporten foregår på verdensplan, men særligt herhjemme er firmaet kendt for sin effektivitet og hurtige service.

 

Dette skyldes imidlertid, at IPA Beslag har et særdeles velfungerende lager, hvorfra deres produkter shippes til next-day-delivery.

 

Har man som kunde bestilt specialproducerede metalvarer, leveres disse altid til den aftalte tid – og som noget ekstraordinært, er det muligt at få lagerført disse i større oplag og indgå afkaldsaftaler, så de specialproducerede beslag altid ligger klar, når du skal bruge dem.

PerJohansen

Learn More →