Håndværker covers med diverse funktionaliteter til iPhone Serien

Om du er håndværker eller ej, kender du helt sikkert godt til de populære håndværker covers. Et håndværker cover er nemlig super smart fordi, det er et af de bedste covers til beskyttelse af smartphones. Navnet kommer formentlig af, at håndværkers telefoner ofte kræver lidt mere beskyttelse grundet det hårde arbejde.

 

Køb et håndværker cover og beskyt din iPhone

Et iPhone cover kan komme i mange former. Ligesom der findes de såkaldte håndværker covers, så findes der også silikone covers, etuier og for eksempel sleeves.

Håndværker covers er perfekte til de typer mennesker, som har en tendens til at tabe deres telefon. Et Armor cover er for eksempel lavet af tre lag, som blandt andet gør coveret stødsikkert. Der er også lavet droptest med coveret, og coveret er lavet så det går ud over både skærmen og kameraet. Skulle uheldet altså være, og man taber sin telefon, vil den lande på selve coveret.  Desuden beskytter det også mod ridser og andre skader.

Et etui er på mange måder en blanding af en pung og et normalt cover. Ofte vil det være en form for flipcover med plads til kort såsom ens dankort eller kørekort på indersiden. Det har den fordel, at både bagsiden og forskærmen er beskyttet for ridser.

Hvis alt det her lyder som noget for dig så tryk her – kontakt os for mængde rabat.

 

Andet tilbehør som din telefon har brug for

Når først du har valgt et cover, er det altid en god idé at købe noget beskyttelsesglas også. Det er jo nemlig ikke alle, som også beskytter skærmen. Så hvis du har din mobil liggende i tasken med for eksempel nøgler, vil du hurtigt risikerer, at skærmen bliver meget ridset. Skærmbeskyttelse såsom hærdet glas fungerer rigtig godt. Det er super nemt at sætte på og sidder faktisk også godt fast. Når beskyttelsesglasset er blevet for ridset, er det nemt at fjerne igen og skifte ud. Det er vigtigt, at det er hærdet glas, da det holder bedst.

Det er også muligt at købe en kameralinse beskyttelsesglas. Dette er rigtig godt at have, hvis man har en af de nyere iPhones. Her går kameraet nemlig ud over bagskærmen, og der er derfor større chance for, at det bliver ødelagt helt eller ridset. Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt, da mange køber iPhones på grund af det gode kamera.

 

PerJohansen

Learn More →