Spar udgifter til stillads ved at benytte en industri klatrer

Har du en opgave, der skal udføres i højden, så er det værd at overveje at benytte en industri klarer. Du opnår ganske enkelt en masse fordele i forhold til alternativet.

Hvad er en industri klatrer?

Det er nok de færreste, der i deres hverdag tænker meget over hvad en Industri klatrer egentlig er. Derfor følger her en kort beskrivelse. Der er i princippet tale om en håndværker i reb. Altså en håndværker der kan bevæge sig og og ned af en bygning eller lignende og udføre et stykke arbejde. En meget fleksibel løsning på en udfordring.

Fordele ved en industri klatrer

Alternativet til at benytte en industri klatrer er ofte at opstille et stillads. Men i forhold til dette er der en række fordele ved at vælge en industri klatrer. Det er først og fremmest hurtigere at benytte en industri klatrer. Der er hurtigere etablering, og du får en meget hurtigere responstid og kan få udført det ønsket stykke arbejde. Der er ikke den store nedtagning ved en industri klatrer, og der bliver ingen spor eller beskadiget overflade på væggen. Desuden skal der ikke tages hensyn til offentlige regler, restriktioner og evt. tidsbegrænsinger. Men desuden er der tale om at du kan opnå store økonomiske besparelser ved at benytte en industri klatrer.

Mange forskellige opgaver

Det er ekstremt mange forskellige opgaver, der kan udføres af en industri klatrer. Funktionen kan benyttes til vinduespolering og facaderens, men også til en lang række bygge- og vedligeholdelsesopgaver. Men i princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan udnytte at have en håndværker du kan sende op i et reb.

Konkurrencedygtige priser

Via virksomheden Scanclimb kan du let og hurtigt booke en industri klatrer til en fair pris. Du er ganske enkelt garanteret kvalitet og en klatrer, der altid leverer den bedste service og godt håndværk. Scanclimb giver altid et skarpt tilbud, så du er sikret at få lige præcis den service, som du står og har brug for.

Sikkerheden skal være i orden

Når der benyttes en industri klatrer er det selvfølgelig vigtigt, at der er fokus på sikkerheden. Der skal følges standarder fra den internationale industrireb sammenslutningen og at den benyttede virksomhed r certificeret ud fra disse. Der skal være en supervisor til at overveje opgaven og der skal altid være en Level 3 klatrer, som har ansvaret for sikkerheden, på arbejdspladsen.

PerJohansen

Learn More →