Danskoverpumpning.dk er klar til dine opgaver

Hos Dansk Overpumpning løser vi pumpeopgaver i hele Skandinavien. Vi tilbyder elektrisk selvansugende pumper, dieseldrevne motorpumper og dykpumper. Fra 2’’ til 18’’!

Vi rykker hurtigt ud! 24-7-365 og kan træffes på alle døgnets tidspunkter!
Vi løser pumpeopgaver til spildevand, rent vand, sand, boremudder, havvand m.m.
Dansk Overpumpning tilbyder en komplet løsning hvor vi laver opsætning, idriftsætning af pumper, slanger m.m. og overvågning af pumper.

Pumper og generatorer

Hos Dansk overpumpning har vi alt udstyret til at løse din opgave, du kontakter os på telefon +45 70 12 00 14 hele døgnet, da vi ved at rør kan gå på alle tidspunkter og et skybrud aldrig melder sit  præcises nedfalds sted.

Vi rykker ud hele døgnet med det udstyr som er nødvendigt for at løse opgaven. Om det er en mindre eller stor opgave, betyder ikke noget for os. Tingene skal bare være i orden.

Udlejning til private og erhverv

Selvom vi gerne løser dine projekter for dig, så kan du leje pumper, slanger og rør samt generatorer hos os til små og store opgaver. Har du brug for en mere permanent løsning sælger vi også udstyr til pumpe opgaver. Bare ring til os og lav en aftale. Er du i tvivl om hvad du skal bruge og hvor meget, kommer vi gerne og hjælper dig med opsætning af udstyret.

Vi rykker i hele Skandinavien

Kommer der et pludseligt nødstilfælde, kan vi rykke ud med kort varsel. Også I vores nabolande, Dansk Overpumpning har folkene og kontakterne til at finde det rette udstyr og få det frem på rekordtid. Vores 20+ års erfaringer, gør os til en af de seriøse spiller i pumpe markedet for fjernelse af overfladevand, slam, tørstof og alt der kan suges væk. Vores pumpe og generator park, er veludbygget med de mest effektive maskiner og holdbare udstyr.

Kontakt os på  telefon +45 70 12 00 14 ved akutte opståede problemer og ellers.

Lidt om Dansk Overpumpning

Som sagt har vi over 20 års erfaring med pumper opgaver. Store pumpeopgaver kan svine og kræve meget energi. Det er vi meget bevidste om hos Dansk Overpumpning. Derfor er vi certificerede og arbejder aktivt med de 17 verdensmål.

Det kan også ses på vores tilgang til miljøet. Dansk Overpumpning A/S tilbyder produkter med IE3 motor. Denne form for motor er bygget til at holde længere. Motoren har større energibesparelser der giver lavere drift omkostninger og i sidste ende har en nedsat CO2 påvirkning som er mere klimavenligt. Gennem vores miljøledelsescertificering forpligtiger vi os, til at begrænse vores miljøpåvirkning, og vi har gennemgået virksomheden for at spare energi og materialer.

Det vi lærer, tager vi med os overalt i Skandinavien og hvis muligt forbedrer vi vores tilgang til opgaver og vores viden.

Med Dansk Overpumpning som jeres partner til pumpeopgaver, får I den bedste hjælp der er.

PerJohansen

Learn More →