Få tre gode håndværkertilbud på nedrivning af hus eller landejendom

Har du lige købt en gammel landejendom i idylliske omgivelser nær mark, skov eller strand? Eller har du en ældre villa, der trænger til en gennemgribende renovering efter mange års beboelse af jer som familie? Måske har I købt et dejligt men lettere faldefærdigt sommerhus under Corona perioden?

Lige meget hvad, er der god grund til at renovere det, helt eller delvist og hvad gør man så, når man ikke er uddannet håndværker eller har de rigtige og forsvarlige redskaber og maskiner til dette? Ja, her i artiklen vil vi derfor se lidt nærmere på, hvordan I kan få renoveret jeres drømmebolig uden at gå på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Læs med her.

Skal den gamle bygning rives helt eller delvist ned?

Det kan være, at I har købt et håndværkertilbud med en stor og fabelagtig grund, hvor der står et hus, der er klar til nedrivning.

Måske har I dermed fået huset og grunden meget billigere end ellers, men skal så bruge tid, penge og kræfter på at rive det ned og bygge noget nyt op i stedet. Her kan det være ekstra vigtigt, at I hyrer et professionelt nedrivningsfirma, der har forstand på emner som miljøaffald, bortkørsel af jord og andre byggematerialer, samt nedrivning på en forsvarlig og ikke forurenende måde.

Her kan I med fordel tage et grundigt kig på boligmesteren.dk og få tre gode tilbud fra forskellige håndværkere til projektet. På denne måde er I sikre på, at I får en fair pris og får det gjort ud fra alle principper om ordentlige og godkendte håndværkere. Her kan I også få tilbud på forskellige typer af opgaver, eftersom det også kan være, at I skal have revet delvist noget ned, for eksempel en væg eller en staldlænge.

Få det gjort sikkerhedsmæssigt forsvarligt

Det er ikke blot adgangen til diverse relevante maskiner og redskaber samt faglig ekspertise i, hvordan man river en bygning helt eller delvist ned, der er grunden til at hyre et professionelt firma hertil. Det er også vigtigt, at det er fagfolk, fordi de ved, hvordan de skal håndtere nedrivning af bygninger fra før 80´erne, hvor mange af væggene og andet byggemateriale kan være fyldt med sundhedsskadelige materialer såsom asbest.

Dette skal håndteres på en måde, der koster ekstra, og dette skal I være indstillede på i forhold til den endelige pris på projektet. Til gengæld kan I også være sikre på, at det bliver gjort lovmæssigt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt, også når det bliver kørt på genbrugsstationen og ikke er til fare for omgivelser og mennesker.

Få kørt byggematerialerne væk

Når I får revet en bygning eller et helt hus ned, skal der også køres en masse fundament, byggematerialer, vægge, lofter, cement, beton og jord væk fra byggegrunden. Dette kan firmaet også tage sig af, så det bliver gjort effektivt og forsvarligt. Det kan være lige netop et professionelt firma der gør, at I får skabt jeres drømmehus, og så tilmed på en effektiv, fagligt forsvarlig og sikkerhedsmæssigt godkendt måde. Det er bare med at klø på!

PerJohansen

Learn More →