Tænk sikkerhed ind i nybyggeri

Hvis du skal i gang med et stort byggeri, så ved du sikkert allerede, at der er rigtig meget at tage stilling til. Der er bare noget, som der desværre er mange, der glemmer, når de er i gang med at bygge. Det kan være, at det er noget, du også selv har glemt at tage stilling til. Har du tænkt over sikkerheden med hensyn til de folk, der skal arbejde på dit tag? Det er klart, er der er visse risici involveret, når man skal arbejde i så højt et niveau.

Få faldsikring på taget

Det kan være en god idé, at få faldsikring på taget. Tagsikring kan være mange forskellige produkter, der sikrer, at der er bedre sikkerhed på taget. Det kan f.eks. være ekstra ting at holde fast i, ekstra hegn eller lignende. Du kan finde faldsikring tag på nettet. Det kan også være, at du har brug et beskyttelsessæt til dig selv, hvis du skal op og arbejde på taget. Man kan komme gevaldigt til skade, hvis man først falder ned, og der kan være glat på et tag – så det er farlige vilkår!

 

Tag ikke chancen

Det er alle pengene værd, at man kan gå i gang med sit byggeprojekt med ro i maven. Det er ikke en sjov oplevelse, hvis der er nogen, der kommer til skade under byggeriet. Det kan også være, at du selv – eller din familie – skal arbejde på taget. Så kan du også gøre det for din egen skyld.

 

Giv alle de bedste arbejdsvilkår

Det er usandsynligt, at du selv skal stå for at lave alt på dit tag. Det kan være, at du har noget familie eller nogle venner, der skal hjælpe dig. Det kan også være, at du har hyret nogen til det. Men uanset, hvem der hjælper dig, så bør du sikre dig, at de har de bedste vilkår, når de arbejder for dig. Det bedste du kan gøre for dine ansatte, er at give dem sikkerhed, når de er på arbejde.

 

PerJohansen

Learn More →