Hvorfor et godt webdesign er vigtig for kundeoplevelsen for ens håndværker hjemmeside

Faktum og undersøgelser peger gentagne gange på, at godt webdesign er vigtigt, og din håndværker hjemmeside design påvirker din kundeoplevelse, leadgenerering og i sidste ende din bundlinje.

 

Dit websted skal designes med dit publikum for øje og skal sikre, at det forbedrer brugeroplevelsen.

 

Brand Professionalisme & Tillid

3 ud af 4 brugere vil bedømme din håndværker virksomheds troværdighed baseret på dit websitedesign. Design, der ser moderne og professionelt ud, har en tendens til at fremme tillid. I mellemtiden kan et dårligt designet websted få nogen til at tvivle på din legitimitet. Hvis du for eksempel ledte efter noget brugt værktøj, hvilken af ​​disse virksomheder ville du stole mest på?

 

En anden måde, hvorpå godt webdesign forbedrer tilliden, er gennem brandkonsistens. Især hvis du har et veletableret brand, genkender dine kunder sandsynligvis ting som dit logo, farver eller stil. Dit webstedsdesign skal afspejle dit brand og hjælpe med at forsikre folk, der kender dig, om, at de er på det rigtige sted.

 

Tag for eksempel et kig på disse hjemmesidedesigns fra to kendte steder. Selvom hvis du ikke læser logoerne, genkender du sikkert de karakteristiske farveskemaer for Silvan og XL Byg.

 

Mobilvenlighed

Størstedelen af ​​onlinesøgninger sker nu på mobile enheder, og den tendens vil kun fortsætte. Og da Google nu skubber på en mobil-først-tilgang, er et mobilvenligt webstedsdesign en nødvendighed for at forblive relevant og blive fundet online. Faktisk mener 85 % af de voksne, at en virksomheds mobilwebsidedesign skal være lige så godt eller bedre end deres desktopwebsidedesign.

 

Alt for ofte bliver webdesignere fanget i at få en hjemmeside til at se perfekt ud på skrivebordet – ligesom de ville gøre en brochure. Men godt hjemmesidedesign skal gå langt ud over en enkelt skærm. I nutidens mobilvenlige verden har du brug for et responsivt hjemmesidedesign, der får din hjemmeside til at se og fungere fantastisk på enheder i alle størrelser.

 

SEO

Endelig handler fantastisk hjemmesidedesign ikke kun om de visuelle elementer på frontend. Hvordan designet hænger sammen bag kulisserne kan dybt påvirke ting som søgemaskineoptimering.

 

Et webstedsdesign kan se godt ud på ydersiden, men hvis det har besværlig kodning eller for mange store billeder, der gør det langsomt at indlæse, kan det drive besøgende væk og påvirke SEO-marketing negativt. Webdesignere kan også nogle gange lade sig rive med af smarte designs eller teknologier, der ser godt ud, men i sidste ende skader optimeringen af ​​et websted.

 

GØR DIT HJEMMESIDE DESIGN DEN RIGTIGE PÅVIRKNING?

Dit webstedsdesign er et af de mest kraftfulde værktøjer, din virksomhed har til at give et godt førstehåndsindtryk. Men for at gøre det, har det brug for et fantastisk webdesign.

 

Mens en fantastisk hjemmeside involverer meget mere end blot designet, ønsker og forventer kunderne et attraktivt visuelt layout. Og de bedømmer din virksomhed på udseendet, før de læser et enkelt ord.

 

Konklusion

Website design er en vigtigt og bør tages meget seriøs. Et godt designet professionel hjemmeside kan hjælpe dig med at give dine potentielle kunder et godt indtryk. Det kan også hjælpe dig med at sætte bedre kundeemner og få flere konverteringer.

 

Men endnu vigtigere, giver det en god kundeoplevelse på siden og hjælper dine besøgende med at få adgang til nemt at navigere på dit websted.

 

Så hvis du leder efter designere til at skabe din håndværker hjemmeside, skal du undersøge dem godt og sikre, at de er i stand til at designe brugervenlige i tankerne.

PerJohansen

Learn More →