Få ordnet dine defekte rør

Har du problemer med defekte rør med revner og huller i? Leder du efter en nem gør-det-selv løsning? Det er ofte et stort indgreb, at skulle have skiftet sine rør, og derfor vil man naturligvis gerne undgå dette. Desværre hænder det også ofte grundet slid, skader, vand og vejr at ens rør bliver beskadiget og får huller eller revner i sig.

Heldigvis er der en løsning, som ikke kræver udskiftning af de gamle rør. Læs med her og bliv klog på, hvordan du kan ordne dine defekte rør med strømpeforing.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en enormt smart teknik, hvor man, via en belægning skaber et nyt rør inde i det gamle rør. Strømpeforingen sprøjtes ind i det defekte rør og pustes dernæst op, så det former sig som et nyt rør inde i det gamle, der lukker af for de eventuelle huller og revner.

Strømpeforing er en nænsom behandling, som ikke kræver, at rørene skal graves op, skiftes ud eller lappes. Derudover er det en langt billigere og nemmere løsning end en komplet udskiftning.

Hvor kan jeg benytte strømpeforing?

Strømpeforing er effektiv og kan benyttes i for eksempel kloakledninger eller afløb, hvor rørene har taget skade. Med strømpeforing får du skabt et splinternyt rør ved at benytte konstruktionen af det gamle. Det er uanset, om du har med et længere eller bredere rør at gøre. Foringen går ind og former sig efter den originale konstruktion, derfor kan strømpeforing benyttes i mange former for ledninger og rør.

Hvilket udstyr skal bruge til strømpeforing?

Du kan anskaffe dig, alt du behøver til en strømpeforing på en professionel online shop. Når du udfører strømpeforingen, skal du bestille en kaliberslange, der fås i forskellige størrelser, som kan indføres i røret. Dernæst skal du anskaffe dig en Epoxy, som er selve belægningen bestående af selvhærdende polyesterliner og glasfiber, som former sig inde i røret. Derudover skal du benytte essentielt reliningudstyr som inverteringstromler, linergrus, valser og dampanlæg.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du strømpeforer, så få professionel hjælp og servicetilsyn af dit problem. Når du bestiller udstyr til strømpeforing kan du også få hjælp og vejledning til brug af erfarne servicefolk med mange års ekspertise inden for strømpeforing.

Få fikset dine defekte rør med en effektiv og besparende løsning. Strømpeforing er utrolig holdbar, så behandlingen har du glæde af i mange år. Du undgår unødvendig opgravning og udskiftning af dine rør med denne smarte løsning.

PerJohansen

Learn More →