Derfor er leasing af gaffeltrucks og andet materiel så blevet så populært

Leasing er ikke længere kun en attraktiv finansieringsmulighed, når det kommer til biler. De sidste par år er konceptet også blevet mere og mere udbredt i entreprenør- og byggebranchen – og stadig flere virksomheder får øjnene op for de fordele, der er forbundet med leasing af materiel.

Man har altid det nyeste og det bedste

En af de materieltyper, varehuse, distributører og entreprenører altid har én eller flere af, er gaffeltrucks. Og med leasing af gaffeltruck på diesel, el eller gas, kan der være mange penge at spare, i forhold til at købe samme maskine kontant fra ny.

 

Dette skyldes, at man ved leasing kun betaler for den periode, man leaser gaffeltrucken i. Typisk aftales en fast, månedlig ydelse, og når leasingaftalen udløber, leveres trucken blot tilbage til forretningen igen.

 

Dette bevirker også, at man har mulighed for at skifte til en ny og potentielt bedre gaffeltruck, når aftalen på den første truck udløber. Således har man altid det bedste og det nyeste materiel til rådighed, frem for at man har investeret i en model, der efter et par år ikke nødvendigvis egner sig til de opgaver, man har brug for styrken til at løfte.

Sådan kan du finde det helt rette materiel

Hos Conmas tilbyder de salg og leasing af både nye og brugte maskiner, og som en særlig attraktiv service, har man som virksomhed altid mulighed for at booke en demo, inden man bestemmer sig for en bestemt model eller maskintype.

 

Når man booker en demo hos Conmas, leverer de uforpligtende og helt uden beregning en af deres trucks eller andre maskiner direkte til din virksomheds adresse. Herefter har du og/eller dine medarbejdere mulighed for at afprøve maskinen i praksis og se, om den lever op til jeres krav og forventninger.

 

Dette giver et langt bedre indtryk af de muligheder, det bestemte materiel giver i dagligdagen, ligesom det kan være en måde at sikre sig, at virksomhedens økonomiske ressourcer bliver brugt og fordelt optimalt.

 

Som alternativ kan man også lægge vejen forbi Conmas’ showroom i Hjørring, hvor de tilbyder både fremvisninger og demonstrationer af alle de maskiner og modeller, de har på display. Som udgangspunkt har de altid hele sortimentet tilgængeligt på matriklen, så du har mulighed for at se, prøve og sammenligne de forskellige produkter.

 

Det er naturligvis altid en god idé at bestille tid til at besøge showroomet på forhånd. Alt det og meget mere kan du læse mere om på Conmas’ hjemmeside.

PerJohansen

Learn More →