Få dine fliser på terrassen til at se ud som nye igen

Det vejr som vi har i Danmark gør, at alger og belægning på fliserne har ekstremt gode betingelser for at vokse og endda også vokse og brede sig med lynets hast. Det er nemlig både fugt og sol der har betydning for algernes vækst, samtidig med at der er en god bund på fliserne til at de kan få et godt rodfæste. Alger og flisepest får dine fliser til at se beskidte og slidte ud og derfor kan du måske have et stort ønske om at undgå lige præcis dette. Med fliserens kan du komme alger og øvrige belægninger til livs på terrassen. Algebehandling af fliser kræver de rette produkter til rengøring, ligesom det kan være en fordel med efterbehandling af imprægnering, så du forebygger af det blot efter få dage er nye grimme plamager på din terrasse.

Gør din terrasse forårsklar og fri for alger

Særligt efter en lang vinter, vil du opleve grønlige eller grålige pletter og plamager på dine fliser. Her kan der både være tale om alger og forskellige typer af mos, som har haft gode betingelser med det skiftende vejr der findes henover efterår og vinter i Danmark. Med de rette foranstaltninger, kan du dog komme i mål med en terrasse der igen ser ud som ny. Her er der brug for en meget hård skurekost eller højtryksrenser samt produkter der kan rengøre dine fliser i dybden. Efterfølgende kan du med fordel behandle dine fliser med en omgang imprægnering, der gør at alger og ny belægning ikke kan fastsætte sig på fliserne, så du får et resultat der holder længst muligt.

Du kan selv rengøre dine fliser, eller få professionel hjælp

Det er selvfølgelig muligt at rengøre dine fliser på egen hånd, men vil du gerne læne dig tilbage eller har du eventuelt andre ting du tænker har en større prioritering i din hverdag, så kan du med fordel kontakte professionelle fliserensere. Her er der fagfolk der har stor erfaring med rengøring af fliser udendørs, har de rette remedier og produkter, der får arbejdet udført i en fart. Det kan være en god investering, hvis du gerne vil have fliser der ser ud som nye og fliser der er klar til mange timers nydelse i forårs og sommertimerne på terrassen.

PerJohansen

Learn More →