Derfor kan det være en fordel at få monteret en varmepumpe derhjemme eller på kontoret

Det kan være en fordel at udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe enten derhjemme eller på kontoret. Du kan bl.a. formindske din varmeregning, samt skabe et bedre indeklima.

Uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, så vil du kunne mærke en forskel på den ene eller anden måde.

 

Mærk en forbedring på energiregningen med en varmepumpe derhjemme

Hvis du på nuværende tidspunkt varmer dit hus op ved hjælp af naturgas, olie eller el, så kan det være en god ide at skifte din nuværende løsning ud med en varmepumpe. Især, hvis det ikke er muligt for dig at få fjernvarme i dit område.

Skiftet til en varmepumpe fra din nuværende løsning kan faktisk give dig en besparelse på helt op mod 50 % af dit nuværende varmeforbrug. Særligt luft til vand varmepumpen er en ekstremt energieffektiv løsning til hjemmet.

Derudover er skiftet til en varmepumpe bedre for miljøet end din nuværende løsning. Varmepumpen anvender nemlig vedvarende energi til at varme dit hus op med, til forskel fra din nuværende løsning, som anvender fossile brændstoffer. Hvis altså du bruger naturgas eller olie på nuværende tidspunkt.

 

Få et bedre indeklima med en varmepumpe på kontoret

En varmepumpe kan også være en særdeles god løsning til kontoret i virksomheden – især fordi den er med til at give et betydeligt bedre indeklima i kontormiljøet. Det skaber mere produktivitet på arbejdspladsen, samt gladere medarbejdere.

En luft til luft varmepumpe kan både varme kontorlokalet op, men mange har også en aircondition funktion, således den også kan køle rummet ned, hvilket er godt især i sommerhalvåret.

Luft til luft varmepumpen sørger hele tiden for at cirkulere luften rundt i rummet, så luften hele tiden bliver udskiftet med nyt. Det skaber et betydeligt godt indeklima, hvilket er et godt arbejdsmiljø for medarbejdere at arbejde i.

 

Få hjælp af din lokale elinstallatør

Mariendal – din elinstallatør til private og erhverv har afdelinger i hele Nordjylland, og hos dem kan du få hjælp til at få monteret din varmepumpe i din virksomhed eller hjemme i privaten.

Hos Mariendal finder du en række professionelle og kompetente elinstallatør, som kan hjælpe dig med, hvilken varmepumpeløsning, der passer bedst til dine behov – uanset om den skal installeres derhjemme eller på kontoret.

Derudover kan de hjælpe dig med at montere din varmepumpe og kører gerne ud til det årlige servicetjek, som er lovpligtigt her i Danmark.

PerJohansen

Learn More →