Sådan sikrer du dine vinduer med solide anverfere

De fleste af dine vinduer er forsynede med anverfere. Anverfere er det øsken eller øje og det beslag som du bruger til at lukke vinduet med. Anverfere er en lille men meget vigtig del af dit vindue. Solide anverfere som er monteret rigtigt sikre dig mod at vinduet springer op i blæsevejr. Er dine anverfere ordentligt monteret, er du også sikret mod tab af varme i boligen. Anverfer med gevindplade i hvid eller andre farver, holder kulden ude.

Vinduer er husets øjne

Husets indtryk, første gang du ser det, har meget med farven og den generelle stand at gøre. Et nymalet hus er bare langt mere indbydende end et hus i laser. Farven er ikke ligegyldig. Hvis du lader det stå i de rå sten, skal du med jævne mellemrum, rense facaden og se fugerne efter. Maler du huset, skal du tænke dig godt om. Det er absolut ikke ligegyldigt, hvilken farve du vælger.

Vinduerne er husets øjne. Både i den forstand at beboerne kan kigge ud gennem dem. Udefra er det også husets øjne. De er heller ikke uvæsentlige i det samlede indtryk. De skal være velholdte og med solide anverfere. Helst skal de passe til huset. De må gerne have deres egen farve, men helst en der passer til resten af huset.

Smukke gamle vinduer

Gamle vinduer kan være meget smukke. Er dine gamle vinduer i god stand, er der absolut ingen grund til at skifte dem ud. Er de ikke i nyeste termoudgave, kan du stadig købe forsatsvinduer til at beskytte mod vinterens kulde.

Er de derimod ved at være trætte, er det tiden til at se dem grundigt efter. Du kan udskifte anverfere og se om det holder dem tættere. Hvis ikke, er tiden nok kommet til at investere i nye vinduer, med solide anverfere.

Genbrug af vinduer

Skal du bygge nyt, kan det være en ide at finde ud af om du kan genbruge vinduer. Flere nedrivningsfirmaer er gode til at sortere de genanvendelige ting fra. De sælger både gamle vinduer, gulvbrædder og meget andet som sagtens kan leve mange år endnu. Der er ingen grund til at købe nyt, hvis der stadig findes gode ting som godt kan bruges en gang mere, inden de ryger til skrald for bestandigt. Gode solide anverfere kan være det eneste nye, et gammelt vindue behøver. Hos www.beslagfabrikken.dk kan du se flere flotte og solide anverfere.

PerJohansen

Learn More →