Har I brug for pumpeudstyr?

Professionelt pumpeudstyr til fjernelse af vand, kan lejes hos Dansk Overpumpning. Vi kommer også gerne og fjerner vandet for jer, med vores top professionelle pumpeudstyr. Vi har en akut linje, hvor I kan ringe ind på +45 70 12 00 14 alle årets dage, hele dagen. Da oversvømmelser og brud på vandledninger ikke er til at forudsige.

Udlejning af pumpeudstyr i hele Skandinavien

Om I har brug for hjælp i Danmark, Norge, Sverige eller Finland står vi klar til at rykke ud med kort varsel. Har I brug for at leje pumpeudstyr til et byggeprojekt, oversvømmelser eller vejarbejde kontakt os og få fat i det rette udstyr til jeres opgave.

 

Hos Dansk overpumpning har vi over 20 års erfaring med pumpeopgaver, så vi ved hvad du skal bruge. 

Hos os finder I slampumper til byggeri opgaver, drænpumper til oversvømmelser eller ledningsbrud og mudderpumper der kan bruges mange steder. Alle pumper kommer i flere størrelser og vi har forskellige størrelser af generatorer til opgaverne.

 

Vi sælger også pumpeudstyr og generatorer i hele Skandinavien, så er det en bedre løsning, ser vi på det. Der er altid mulighed for at vi kommer og sætter pumper og generatorer op, så I bare kan gå i gang. Der er masser af tilbehør til pumperne som kan fornys.

Har I et akut problem, kan I sagtens leje pumpeudstyr med mandskab, så alt forløber bedst muligt.

 

Med Dansk overpumpning får I eksperter på området, der kan vejlede og rådgive om hvilke produkter passer bedst til jeres opgaver. Om det er bedst at leje eller købe pumpeudstyr og generatorer er op til jer. 

Har I tilbagevendte problemer med vand i en kommune, vil en permanent opstilling af pumper og generatorer være en god løsning, da I hurtigt kan hjælpe beboere af med oversvømmelser og vand i husene. Det vil mange husejere blive ekstremt glade for.

Akut problem i andre lande

Så rykker vi ud med det samme, vi kender vores udstyr og kan være på vej på relativ kort tid. Vi sætter sikkerhed højt og benytter altid sikkerhedsudstyr når vi er på opgaver eller sætter udstyr op for andre. Især gasdetektorer og friskluftudstyr er noget vi altid har med. Hvis nødvendigt, sætter vi faldblokke op, da vi heller ikke ønsker uheld for mennesker eller udstyr.

Til mindre problemer – slamsugertrailer

Hvis I får akut behov for en slamsuger og der ikke er en at få fat i, kan I leje en slamsugertrailer hos os. Det kan være nyttigt hvis I ofte har problemer med kloakafløb og det tager lang tid for en slamsuger at komme forbi jer. En slamsugertrailer er ikke meget større end en stor trailer og de fleste med ret til at køre med trailer kan have den med. Den er også nem at tømme.

 

Har I brug for pumpeudstyr, kontakt os og vi finder ud af resten sammen.

 

PerJohansen

Learn More →