Ergonomiske gummimåtter

Jeg har hørt folk sige, at hovedårsagen til, at de vil arbejde hjemmefra er, at de så kan arbejde når det passer dem. Det ER sandt, at du kan sætte dit eget arbejdstid, når du arbejder hjemme, men det betyder IKKE, at du ikke skal have en tidsplan til dine arbejdstimer. En arbejdsplan eller rettere manglen på nogen arbejdsplan overhovedet, vil simpelthen ikke være fornuftigt.

Det positive ved en hjemmearbejdsplads

At arbejde hjemme kan være en meget god ting. Du kan være når dine børn bliver sendt afsted til skole, og kan være hjemme, når de får fri fra skole. Du skal ikke tænke over morgentrafikken eller transporten overhovedet. Du kan tage det tøj på der passer dig, som du føler dig godt tilpas i. Listen om den positive hjemmearbejdsplads er lang.

Det negative

At arbejde hjemmefra kan også være en meget dårlig ting, hvis du ikke planlægger din tid godt og hvis du ikke laver en arbejdsplan, som du og din familie kan leve med. Når du arbejder derhjemme, er tid virkelig af en afgørende betydning. Du skal udnytte den tid, du bruger på at arbejde, med virkelig kun at arbejde.

Hvis du ikke er effektiv med at udføre de opgaver der skal udføres, ender du sikkert med at bruge for meget tid på arbejdet, eller du kommer til at lave en del fejl med dit arbejde. Brug tiden fornuftigt.

Skab et sundt arbejdsmiljø derhjemme

Du har brug for et rum, hvor du kan arbejde uden forstyrrelser. Både indeklimaet og dine arbejdsudstyr skal være i orden, før du kan arbejde effektivt hjemmefra. Du har muligvis også brug for en ergonomisk gummimåtte, som kan være godt for dine fødder og knæ.

Skrivebordet skal have den rette højde, hvor du derefter undgår at få ondt i dine skuldre.

Husk at være social

Vores familier og venner kræver selvfølgelig også en del af vores tid. Relationer skal plejes, og ting skal ordnes. Derfor er det vigtigt, at man kun arbejder de timer man har planlagt, så det ikke går ud over det sociale. Man kan nemt komme ind i en boble, hvor arbejdet bliver vigtigt, da en hjemmearbejdsplads kræver en del disciplin og selvstændighed.

Derfor skal du arbejde når du har arbejde, og lige så snart du er færdig, sluk din computer og arbejdstelefon og kom lidt ud sammen med din familie eller venner. Arbejde er vigtigt, men familien skal altid være din første prioritet.

PerJohansen

Learn More →